2016 m. balandžio 13 d., trečiadienis

Ėrienos iešmeliai

Labai mėgstam greitai paruošiamus, bet kas be ko skanius patiekalus! Mano pasiruošimas vakarienei dažniausiai vyksta ryte, o vakare belieka tik užbaigti. 
Šiuo atveju vėriau ėrienos iešmelius. Mėsytę taip 2 cm dydžio gabaliukais susipjaustyti ir suverti. Paskaninti druska, pipirais, raudonėliu, čili pipiriuku, riekelėmis pjaustytu česnaku ir alyvuogių aliejumi. Uždengus palikti marinuotis. Kepti pora minučių iš abiejų pusių. Kadangi mes valgėme su bulvių koše, tai ant šios ir sudėjau iškeptus iešmelius, ant kurių taip pat žolelių sviesto pridėliojau. Šis lydės ir su mėsytės skoniu gėrėsi į bulvių košę ♥
Kas be ko be daržovių irgi neapsiėjom. Į kepimo indą sudėjau riekelėmis pjaustytą baklažaną, cukiniją, papriką, raudoną svogūną, kelis vyšninius pomidorus, česnako. Paskaninau pankolio sėklomis, druska, pipirais, skystu medum, alyvuogiu aliejumi bei balzamikiniu actu  ir iškepiau gana aukštoje temperatūroje. Viskas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts with Thumbnails