2010 m. rugpjūčio 24 d., antradienis

Likeriuojam toliau? dabar su avietemis :)

Matau kaip skaniai juoduju serbentu likeriukas gerias, norejau ir vysnias uzsipilti. Bet deja deja, ju niekur nera jau pirkti :( Bet kodel avieciu tada neuzsipylus? Taigi i didesni siklaini dejau 350 g karamelizuoto cukraus (sykart dejau daugiau balto), ant jo sudejau 500 g avieciu bei  puses apelsino zieveliu ir uzpyliau viska 0,7 l balta degtine. Sandariai uzdarius pastaciau saltai ir vesiai :)) Ragavimas po keliu savaiciu laukia!

17 komentarų:

  1. O kaip įdomu :)Aš avietes jau prieš savaitę užsipyliau, tik dariau viską taip pat kaip ir su serbentais. Vakar neiškenčiau ir paragavau - bet dar nieko gero - arba reikia kažkokių priedų dėt, arba teks laikyt daug ilgiau nei serbentus... Lauksiu Tavo atsiliepimų po poros savaičių :)
    Fausta

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oij, as irgi laukiu ragavimu :D Dariau su avietem + silauguom [mixa], o kita su melynem. Tik gal cukraus mazokai, bet ziuresim. as palaikau ilgiau, nes ,kiek zinau, uogos isvis is saves visas sultis turi atiduoti, susitraukti labai labai, tada jau ragauti :) O tas trunka ~ pora menesiu geru.

    AtsakytiPanaikinti
  3. niam, niam, kaip cia skanu turetu buti...ale kad gi negalima dabar. Man patikdavo labai tokios saldzios alco primirkusios vysnios..mmm..;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Na merginos as irgi jauciu, kad serbentinei lygiu nebus (: praeitais metais man avieciu likeriukas toks skanus buvo, bet symet ziuriu, kad stiprus jis man rupuze.
    Fausta o tu atsargiai su alkoholiu :) jau tris litrus serbentines patvarkius? bijau, kad paduosi veliau mane i teisma, kad skandinu i alkoholizmo liuna :DDD

    Dalija: nieko, neilgalaikis tas eapas ;) po tokiu petrauku veliau viskas dar tik skaniau bus!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Aguonėle, kad aš daugiau kitus vaišinu, nei pati vartoju :)Man smagiausias gaminimo ir ragavimo procesas :)
    Fausta

    AtsakytiPanaikinti
  6. :))) ot mergos :) kam vasaros derliu naudotoja:) pasiuteles :))

    AtsakytiPanaikinti
  7. a gi viso derliaus nespesim suvalgyti, tad rekia ir kitaip ji suvartoti :DDDD

    AtsakytiPanaikinti
  8. o apelsinu zievele det tarkuota,ar taip tiesiog nulupta? neturiu karamelizuoto cukraus tai bandysiu det cukranendriu cukru..ziuresim kaip cia man iseis :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Aurelija aisku, kad turi iseiti ;) as apelsinu zievele taip stambiai supjausciau/nupjausciau ir idejau.Po dvieju savaiciu isemiau, nes man uzteko atiduoto kvapo ir skonio ;) Zodziu nepamirsk po sauksta kas diena paragauti ir skoni patikrinti :DDD

    AtsakytiPanaikinti
  10. cia taip ragaujant po sauksta kasdien tai greit ir baigtis gali,nedalaukt kaledu :)

    AtsakytiPanaikinti
  11. tas tai tiesa, bet nuo jo neina atsitraukti :DD

    AtsakytiPanaikinti
  12. Jusu receptai tapo mano dienos atradimu. Aciu!

    AtsakytiPanaikinti
  13. O kur rasti pirkti karamelizuoto cukraus?

    AtsakytiPanaikinti
  14. Irina labai dziaugiuos atradus dar viena skaitytoja savo blogo ♥ Siuo metu neturiu laiko daug pasisukioti virtuvej, bet tikiuos jog laikui einant vel bus ju daugiau :)

    Karamelizuoto cukraus tikrai maciau ir LT prie visu cukru arbatai ;) jis stambiais gabaliukais ir rudas.

    AtsakytiPanaikinti
  15. Aciu! Manau rasiu! :)
    kaip tik avietes suraudonuos darysiu likeriuka! Jami :)
    O dabar reikia isbandyti kitus receptukus ;)

    AtsakytiPanaikinti
  16. Jau pora kartu gaminau likeriuka,fainas tik as vietoj cukraus dedu namini medu ir jokiu priedu as turiu omeny apelsinu sultys ir .....tt

    AtsakytiPanaikinti
  17. Aš noriu paklausti ar galima būtų naudoti šaldytas uogas? vyšnias ar avietes?

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails